Ik pak je knarsproblematiek bij de wortel aan. Daardoor verdwijnen de hiermee verbonden klachten.

Ik pak je tandenknarsen grondig en multidisciplinair aan. Daardoor ben je vrij van klachten.

Mijn aanpak

Ik pak knarsen multidisciplinair aan. Knarsen bestaat uit verschillende onderliggende problematieken. We pakken deze verschillende problemen tegelijkertijd aan:

  • Verhoogde kaakspanning
  • Stress (inzicht krijgen in je stressoren, reflectie-oefeningen, verschillende technieken om stress te verminderen)
  • Verhoogde spanning in de rest van je lichaam (nek, hoge- en middenrugpijn)
  • Pijneducatie

Ik sta voor een persoonlijke aanpak. Elke mens is anders. Sommige technieken werken beter bij de een dan bij de ander. Door het brede aanbod aan technieken zit er zeker wat bij die bij jou aanslaat.

Wat vinden mijn patiƫnten ervan?

Je vindt ervaringen van het programma bij Wisdoc en bij Google (ik kan hier geen link plaatsen – best zelf eens Googlen).

Gekend van De Standaard, Radio 1, Het Nieuwsblad, VRT NWS (zondagmiddagjournaal), Plus Magazine, Esquire, …

Ervaringen van collega’s: Prof. dr. Bart Vinck (expert tinnitus), Karen (audiologe)

Concreet

Ik voorzie twee contactmomenten, dit kan via videobellen of telefonisch.

We starten met een intakegesprek, daarin bekijken we of het programma iets is voor jou. Indien ik je niet kan helpen, dan krijg je je geld terug.

In het eerste gesprek help ik je met verlichting op korte termijn, met een oplossing voor de meest hevige klachten. Je ervaringen gebruik ik dan later voor de langetermijnoplossing.

We werken naast de contactmomenten met een videoreeks die ik heb opgenomen. Over de verschillende onderwerpen zijn er verschillende video’s opgenomen. De video’s kan je makkelijk afspelen.

Betalen kan ook op rekeningnummer BE64 1234 1234 1234. Graag ook een mailtje dat je betaald hebt.

Frequently Asked Questions

Hieronder vindt u onze FAQ.

Twijfel?

Ik ben een eerlijk persoon die je probeert te helpen. Ik ben geen kwaadaardige marketeer die u tot het einde der tijden zal volgen. Dus: geen nieuwsbrieven, geen stalking via advertenties, oproepen op Facebook etc.

Maar mogelijks kan ik je dus wel helpen. Als je twijfelt: bookmark deze site (Ctrl-D), en als je klaar bent om het uit te proberen, kom dan terug naar deze pagina, en probeer mijn programma uit.

Privacy

Wij zijn gevestigd in Europa, dus uw gegevens worden beschermd door de strenge GPDR. Uw gegevens worden niet verkocht aan derden. Lees hier meer over privacy.

I don’t speak Dutch …

We plan an offer in English.